Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

22/12/2016, Εκδηλώσεις Δήμου Χανίων στη Δημοτική Αγορά και στο παγωμένο δάσος των Χριστουγέννων

22.12.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 03:12

Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ αύριο, προπαραμονή των Χριστουγέννων, στις 11.00, θα διοργανώσουν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τη Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου και το Μουσικό Εργαστήρι της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ εντός της Δημοτικής Αγοράς. Στη συνέχεια ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Ο Γηγενής” θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς, λόγω καιρικών συνθηκών, εντός της Αγοράς, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσει ο Μιχάλης Λουφαρδάκης στο βιολί και ο Τάσος Φραγκομιχελάκης στο λαγούτο.

Το ΙΕΚ - ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ παίρνει μέρος ενεργά στις εορταστικές εκδηλώσεις και θα σας περιμένει με χριστουγεννιάτικο αρωματικό κρασί να καλωσορίσουμε τις γιορτές και να ζεστάνουμε τις καρδιές μας.

Στο “παγωμένο δάσος των Χριστουγέννων” στο Δημοτικό Κήπο, στις 10.00, οι μικροί πρίγκιπες και οι μικρές πριγκίπισσες θα “χορογραφήσουν τα Χριστούγεννα” με τη Θηρεσία Κατσιφαράκη και οι σπουδαστές του ΙΕΚ - ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ θα περιμένουν όλα τα παιδάκια για να στήσουν ένα όμορφο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα κουλουράκια, μεταμορφώνοντας τις χαρούμενες φατσούλες τους με χριστουγεννιάτικο face painting. Το απόγευμα, στις 18.00 της ίδιας ημέρας η Βαλεντίνα Αναγνωστοπούλου θα γεμίσει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και αφήγηση παραμυθιών στην "Ονειρεμένη Μελωδούπολη – Παραμυθούπολη". Σε περίπτωση βροχής οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Cafe Κήπος.

 

Επίσης, γνωστοποιείται ότι το καρουζέλ και το τρενάκι στο παγωμένο δάσος των Χριστουγέννων δεν θα λειτουργήσουν την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, ημέρα των Χριστουγέννων.