Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

10/7/2017, Προχωρούν γοργά οι εργασίες ανάδειξης και προστασίας του πάρκου των Αγίων Αποστόλων – Επίσκεψη του Δημάρχου Χανίων και αυτοψία των εργασιών

10.07.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 01:07

 

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την προστασία και την ανάδειξη του πάρκου των Αγίων Αποστόλων από το Δήμο Χανίων.

Στον υπέροχο αυτό χώρο άθλησης και περιπάτου βρέθηκε σήμερα το πρωί συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας αλλά και τοπικούς συμβούλους, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την πρόοδο των εργασιών.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο χώρο, ο Δήμαρχος Χανίων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αθλούμενους, κατοίκους της περιοχής, αλλά και εκπροσώπους αθλητικών σωματείων που χρησιμοποιούν το άλσος.

Οι παρεμβάσεις στο σημείο αφορούν στη δημιουργία μιας περιπατητικής διαδρομής με πρόβλεψη μιας διαδρομής για ποδήλατο περιμετρικά του πάρκου, την τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής υπαίθριας άθλησης που έχουν τοποθετηθεί και ήδη χρησιμοποιούνται από τους πολίτες, ενώ παράλληλα σχεδιάζεται η δημιουργία περίφραξης από ξύλο, στα σημεία που παραμένουν ανοιχτά, δίνοντας την «δυνατότητα» σε κάποιους οδηγούς Ι.Χ. να σταθμεύουν τα οχήματά τους εντός του άλσους.

Ο Δήμαρχος Χανίων σε δηλώσεις του, κάλεσε τους πολίτες να διαφυλάξουν το πάρκο και να ενισχύσουν με τον τρόπο τους την προσπάθεια αυτή του Δήμου, ενώ ερωτηθείς για το χρόνο ολοκλήρωσης του έργου τόνισε: «Το χρονοδιάγραμμα δεν θα ξεπεράσει τους δύο μήνες από σήμερα για το σύνολο αυτής της ήπιας παρέμβασης. Πρόκειται για ένα έργο από ίδιους πόρους του Δήμου, με την πολύτιμη πάντα συμβολή των Τεχνικών μας Υπηρεσιών».

photo

photo

photo

photo

photo