Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

11/10/2017, Ικανοποιητική η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Χανίων

11.10.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 02:10

“Φιλοξενήσαμε με χαρά σήμερα στο Δημαρχείο τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης», που για μία ακόμη φορά σε συνεργασία με τον Δήμο μας, προχώρησε σε αυτή την εξαιρετικά χρήσιμη δράση, προς όφελος της κοινωνίας μας”, επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, με αφορμή την εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώθηκε σήμερα, Τετάρτη 11/10/2017, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Η προσπάθεια των εθελοντών αιμοδοτών θα πρέπει να στηριχθεί και τα μηνύματά της να γίνουν συνείδηση στην κοινωνία μας”, πρόσθεσε ο κ. Βάμβουκας.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης», Δέσποινα Ροδουσάκη, επεσήμανε ότι η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων “Ο Άγιος Ιωάννης”, σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και τον Σύλλογο Εργαζομένων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.

photo