Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

14/6/2017, Με ικανοποιητική συμμετοχή η εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Χανίων

14.06.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 02:06

Με μεγάλη ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 14/6/2017, η εθελοντική Αιμοδοσία, με σύνθημα: “Δώσε ΖΩΗ είναι στο ΑΙΜΑ σου”, στο Δημαρχείο Χανίων, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη.

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, έκανε λόγο για μια εξαιρετικά χρήσιμη δράση, προς όφελος της κοινωνίας μας, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους συνέδραμαν στην υλοποίησή της. Η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, με στόχο να μεταγγιστεί στη νέα γενιά η ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ώστε η χώρα μας να γίνει αυτάρκης σε εθελοντικό μη αμειβόμενο αίμα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Αλιφιεράκη, προσθέτοντας ότι ο Δήμος Χανίων στηρίζει πάντα κάθε συλλογική προσπάθεια, που επικεντρώνεται στην αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας.

Την αιμοδοσία συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων “Αγ. Ιωάννης”, ο Δήμος Χανίων, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων “Ο Άγιος Γεώργιος", το Πυροσβεστικό Σώμα Χανίων, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Τμήμα Χανίων.

 photo