Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

9/12/2017, Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Χανίων, Τ. Βάμβουκας

09.12.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 10:25

Στην Αθήνα μετέβη την Παρασκευή 8/12/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, όπου το μεσημέρι είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, Γεώργιο Πατρίκιο, για θέματα χρηματοδότησης έργων του Δήμου από το Πράσινο Ταμείο.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα 11/12/2017 ο κ. Βάμβουκας θα συμμετέχει στην ημερίδα, που διοργανώνει η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες (Υ.Α.) σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, με θέμα: “Στεγάζοντας Αιτούντες Άσυλο και Πρόσφυγες: οι Δήμοι ανταλλάσσουν εμπειρίες και ιδέες για το μέλλον”. Στην εν λόγω ημερίδα έχουν προσκληθεί μεταξύ άλλων, ώστε να διατυπώσουν τις τοποθετήσεις τους, και άλλοι Δήμαρχοι της χώρας.

Την Τρίτη 12/12/2017 ο Δήμαρχος Χανίων θα συμμετέχει ως ομιλητής στο Συνέδριο, που πραγματοποιείται στην Αθήνα, με τίτλο: “Σύγχρονο Αστικό Περιβάλλον - Ψηφιακός Μετασχηματισμός & Έξυπνα Συστήματα Διαχείρισης”. Το συνέδριο διοργανώνει η ΚΕΔΕ, το ΤΕΕ και τελεί υπό την τιμητική αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης, Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Ψηφιακής Πολιτικής.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πρωτεύουσα ο κ. Βάμβουκας θα έχει επαφές με Υπουργεία για την προώθηση ζητημάτων του Δήμου.

Τον Δήμαρχο Χανίων αναπληρώνει κατά την απουσία του, όπως ορίζεται, ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Μιχάλης Βλαχάκης.

p1