Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

27/10/2017, Αυτοψία Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, στις πληγείσες περιοχές

27.10.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 16:50

Ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Τάσος Βάμβουκας, προέβη σε αυτοψία σε όλες σχεδόν τις πληγείσες περιοχές ήδη από χθες το βράδυ και επισκέφθηκε περιοχές της Νέας Κυδωνίας, οι οποίες επλήγησαν περισσότερο, όπως ο Γαλατάς, το Δαράτσο, η Αγία Μαρίνα και ο Κλαδισσός. Σήμερα το πρωί έλαβε χώρα ευρεία σύσκεψη στον Δήμο, παρουσία του Δημάρχου Χανίων και των Αντιδημάρχων, Οικονομικών, Τεχνικών Υπηρεσιών και Δημοτικών Ενοτήτων, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και λοιποί υπηρεσιακοί παράγοντες, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό των υπηρεσιών και των απαραίτητων ενεργειών, ενώ συνεχίστηκαν οι αυτοψίες από τον κ. Βάμβουκα και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Χανίων υπογράμμισε ότι έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την ταχύτερη καταγραφή των ζημιών και έχει ζητηθεί η συνδρομή και ιδιωτικών συνεργείων, τα οποία θα συνεπικουρήσουν τα συνεργεία του Δήμου για την αποκατάσταση της καθημερινότητας και την ανακούφιση των περιοχών, που επλήγησαν.

Ο Δήμος Χανίων κατέθεσε αίτημα προς την Περιφέρεια για να κηρυχθούν οι πληγείσες περιοχές σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να αποζημιωθούν οι περιουσίες των συνανθρώπων μας, οι οποίες υπέστησαν ζημιές από το καιρικό φαινόμενο Δαίδαλος, καθώς και οι υποδομές του Δήμου Χανίων.

p1