Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

6/10/2017, Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, με τον Ευρωβουλευτή, Ν. Ανδρουλάκη

06.10.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 11:10

 

Συνάντηση με τον Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιο για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Νίκο Ανδρουλάκη, είχε σήμερα, Παρασκευή 6/10/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο πλαίσιο της περιοδείας, που πραγματοποιεί ο κ. Ανδρουλάκης στην Κρήτη.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε από πλευράς του Δημάρχου Χανίων η προσπάθεια, που καταβάλλεται από τη δημοτική αρχή και οι πρωτοβουλίες, που έχουν αναληφθεί, με επίκεντρο την προώθηση σημαντικών ζητημάτων του Δήμου.

 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στις καθυστερήσεις, που προκαλούνται σε πολλές περιπτώσεις, λόγω της γραφειοκρατίας, καθώς και στα ζητήματα υποχρηματοδότησης και έλλειψης προσωπικού, που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι.

 

Ο κ. Βάμβουκας ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον κ. Ανδρουλάκη και τόνισε ότι έχει μεγάλη σημασία το πολιτικό μας σύστημα να εκσυγχρονιστεί μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες για να επιτελέσει τον σωστό του ρόλο σε πνεύμα συνεννόησης σε μια χώρα με μεγάλες δυνατότητες, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτεί για βγει γρήγορα από την κρίση. 

photo