Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

10/03/2017, Στο Ηράκλειο ο Δήμαρχος Χανίων, Τ. Βάμβουκας, για την έγκριση της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) του Δήμου Χανίων

10.03.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 09:03

 

Στο Ηράκλειο μεταβαίνει σήμερα, Παρασκευή 10/3/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, όπου υπογράφεται από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, η απόφαση έγκρισης των Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, που υποβλήθηκαν από τους Δήμους Χανίων και Ηρακλείου.

 

Η υπογραφή της απόφασης έγκρισης των Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης για τους Δήμους Χανίων & Ηρακλείου, έπειτα από τη θετική αξιολόγηση τους από τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Κρήτης, σήμερα στις 11.00.

 

Η Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Χανίων, με τίτλο: “Η Αναζωογόνηση του Αστικού Κέντρου των Χανίων με όρους αειφορίας και κοινωνικής συνοχής”, προσεγγίζει τα 10 εκ. ευρώ και αποτελεί ένα στρατηγικό σχεδιασμό με συγκεκριμένη στόχευση, αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης μας και βασίζεται στο όραμα της δημοτικής αρχής για την ανάπτυξη του αστικού κέντρου των Χανίων.

 

Σημειώνεται ότι Συνέντευξη Τύπου για τη σημαντική αυτή επιτυχία τόσο για το Ηράκλειο όσο και για τα Χανιά θα παραχωρήσουν ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, και ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, στη Λότζια - αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος», σήμερα στις 13:30.

photo