Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

30/10/2017, Ευχαριστίες Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, προς τον απερχόμενο Διοικητή του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, Αντιπλοίαρχο, Αν. Ζαϊμη

30.10.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 11:10

 

Ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Τάσος Βάμβουκας, με την ευκαιρία αλλαγής της Διοίκησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, ευχαριστεί τον απερχόμενο Διοικητή, Αντιπλοίαρχο, κ. Αναστάσιο Ζαϊμη, για την αγαστή συνεργασία του με τον Δήμο Χανίων και το Δ.Λ.Τ.Χ. καθ όλη την διάρκεια της παραμονής του.

 

Ο κ. Αναστάσιος Ζαϊμης συνέβαλε καθοριστικά και με αποφασιστικότητα στην αντιμετώπιση προβλημάτων, όπως η τήρηση της κυκλοφοριακής ρύθμισης στο Ενετικό Λιμάνι, συμβάλλοντας το ιστορικό μνημείο να παραμείνει απαλλαγμένο από τροχοφόρα καθώς και στην ευρεία αντιμετώπιση θεμάτων, που αφορούν την ευταξία στο δημόσιο χώρο της Παλιάς Πόλης.

 

Ο κ. Αναστάσιος Ζαϊμης άφησε στην τοπική κοινωνία των Χανίων την εικόνα ενός άριστου αξιωματικού. Ο Δήμαρχος Χανίων και ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Χ., Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Μιχάλης Βλαχάκης, του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα στην καριέρα του.

photo