Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

5/10/2017, Αυτοψία Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, στις εργασίες στην πλατεία της Σπλάντζιας

05.10.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 02:10

 

Αυτοψία πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 5/10/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, στις εργασίες ανακατασκευής της πλακόστρωσης, που βρίσκονται σε εξέλιξη, στην πλατεία της Σπλάντζιας.

 

Πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση του Δήμου στην πλατεία, που θα επεκταθεί και στις κοντινές της περιοχές, σε ανταπόκριση αιτήματος τόσο των κατοίκων όσων και των επιχειρηματιών, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, η οποία κρίθηκε σκόπιμο από τη δημοτική αρχή να ξεκινήσει με την παρέλευση της καλοκαιρινής περιόδου.

 

Προχωρήσαμε σε προμήθεια των υλικών, που είχαν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν και έτσι για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα προβαίνουμε σε αυτή τη μεγάλη παρέμβαση συντήρησης της πλακόστρωσης τόσο της πλατείας όσων και των παρακείμενων περιοχών”, τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Βάμβουκας, καλώντας ταυτόχρονα τους συνδημότες μας και τους επιχειρηματίες της περιοχής να διευκολύνουν με τη στάση τους την ολοκλήρωση των εργασιών.

 

Πρέπει να εκτιμάμε τις μεγάλες προσπάθειες του Δήμου για συντηρήσεις, βελτιώσεις και δημιουργία υποδομών, που έρχονται να καλύψουν ελλείψεις σε δύσκολους καιρούς”, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Βάμβουκας, προσθέτοντας ότι οι περιορισμένοι οικονομικοί πόροι σε συνδυασμό με τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, κάνουν τις διαδικασίες, που απαιτούνται πιο δύσκολες.

 

Photo