Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

16/10/2017, Εθιμοτυπική επίσκεψη Πρέσβη Ολλανδίας στην Ελλάδα, C. Veldkamp στο Δημαρχείο Χανίων

16.10.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 04:10

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 16/10/2017, ο Πρέσβης της Ολλανδίας στην Ελλάδα, κ. Caspar Veldkamp.

 

Στο πλαίσιο της συνάντησης του κ. Veldkamp με τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντός, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες συνεργασίας στον τομέα του πολιτισμού και του τουρισμού, ενώ ο Δήμαρχος Χανίων είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον κ. Πρέσβη τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής με έμφαση στους τομείς των υποδομών και της βιώσιμης κινητικότητας.

 

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

 

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, στις 19.30, ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ και η Ολλανδική Πρεσβεία διοργανώνουν συναυλία κλασικής μουσικής στον 2ο όροφο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.

Στη συναυλία θα συμπράξουν οι νέοι σε ηλικία βραβευμένοι Ολλανδοί μουσικοί του Ιδρύματος Πριγκίπισσα Χριστίνα: Valentine Blange (βιολί), Anne Sophie van Riel(βιόλα) και Rangel Silaev(πιάνο). Ανάλογες συναυλίες πραγματοποιούνται επί σειρά ετών σε συνεργασία με τους βραβευμένους μουσικούς του ολλανδικού Ιδρύματος.

photo