Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

3/10/2017, Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, με εκπροσώπους του σουηδικού καναλιού “KANAL 5”

03.10.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 02:10

 

Συνάντηση με εκπροσώπους της παραγωγής του σουηδικού καναλιού “KANAL 5” είχε σήμερα, Τρίτη 3/10/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο Γραφείο του, με αφορμή την παρουσία στην πόλη μας τηλεοπτικού συνεργείου για τις ανάγκες εκπομπής, που θα προβληθεί στη Σουηδία το ερχόμενο έτος. Στον κ. Βάμβουκα εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες για τη συνεργασία και τη διευκόλυνση του έργου της παραγωγής από πλευράς του Δήμου.

Πρόκειται για την ιδιαίτερα αγαπητή στο σουηδικό κοινό εκπομπή “Superstars”, η οποία αφορά Σουηδούς αθλητές με κορυφαίες επιτυχίες σε διεθνείς οργανώσεις, που στο πλαίσιο της εκπομπής συναγωνίζονται σε αθλήματα, όπως κολύμβηση, τοξοβολία, άλμα εις ύψος, κ.ά. Μάλιστα, για τα συγκεκριμένα γυρίσματα έχει ήδη ληφθεί και σχετική Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία έχει χορηγηθεί άδεια κινηματογράφησης σε τοποθεσίες του Δήμου Χανίων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Βάμβουκας επεσήμανε ότι η προβολή τοποθεσιών του Δήμου μας, μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, αποτελεί μεταξύ άλλων ευκαιρία για τουριστική προώθηση και ανάδειξη της πόλης των Χανίων ως προορισμού 365 ημερών. Μάλιστα, όπως παρατήρησε ο Δήμαρχος Χανίων τα Χανιά αποτελούν τον πλέον δημοφιλή προορισμό για τους Σουηδούς τουρίστες στην Ελλάδα σε ετήσια βάση.

photo