Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

20/7/2017, Με επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Σταθμών του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων

20.07.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 01:07

Με παιδικά χαμόγελα γέμισε την Τετάρτη 19/7/2017 το Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών στο πλαίσιο της καλοκαιρινής γιορτής των Παιδικών Σταθμών του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.).

Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση, ευχαρίστησε τόσο τον Πρόεδρο του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Μανούσο Φοβάκη, για την προσπάθεια, που καταβάλλεται, ώστε οι υπηρεσίες που παρέχονται από τους Παιδικούς Σταθμούς να είναι αναβαθμισμένες, καθώς και τους παιδαγωγούς για την ποιοτική τους εργασία.

Η γιορτή μας είχε ως βασικό θέμα το περιβάλλον, ένα μεγάλο ταξίδι στη γνώση για τη φύση και ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και τα παιδιά, που συμμετείχαν στις δράσεις μας, καθώς και όλους όσους επισκέφθηκαν τον θαυμάσιο αυτό χώρο για να παρευρεθούν σε αυτή τη γιορτή. Ιδιαίτερη δε ήταν η συμβολή του διοικητικού προσωπικού και των παιδαγωγών των δεκατεσσάρων Παιδικών μας Σταθμών”, τόνισε από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Μανούσος Φοβάκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δημιουργικές δράσεις με κατασκευές και παιχνίδια, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσική από το συγκρότημα ACCORDIA.

p2

p3

p5

p1

p6