Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

7/3/2017, Πολυποίκιλες δράσεις & εκδηλώσεις για την ημέρα της γυναίκας στα Κ.Α.Π.Η. του ΔΟΚΟΙΠΠ του Δήμου Χανίων

07.03.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 04:03

Εκδηλώσεις και δράσεις ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας (8 Μαρτίου) διοργανώνουν τα ΚΑΠΗ του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π του Δήμου Χανίων. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται, ομιλίες, κεράσματα, καλλωπισμός, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, κ.λ.π.

Οι δράσεις - εκδηλώσεις ξεκίνησαν σήμερα, Τρίτη 7 Μαρτίου, με απόλυτη επιτυχία, στο Β' ΚΑΠΗ Νέας Χώρας με περιποίηση μαλλιών (κούρεμα, χτένισμα) από το 2ο ΕΠΑΛ -ΕΚ Χανίων Γ' Τμήμα κομμωτικής (επισυνάπτονται φωτογραφίες) και συνεχίστηκαν στο χώρο του ΣΤ' ΚΑΠΗ με ζωντανή κρητική μουσική από τον κ. Διονύση Χατζηδάκη – (λύρα) και Παναγιώτη Κολοκοτρώνη – (λαγούτο).

Οι δράσεις θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 9 Μαρτίου σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα:

Τετάρτη 8 Μαρτίου, ώρα: 9:30 στο Γ΄ Κ.Α.Π.Η.: Καλλωπισμός και περιποίηση προσώπου στις γυναίκες μέλη του Κ.Α.Π.Η. από το Τμήμα Αισθητικής του 2ου ΕΠΑΛ - ΕΚ Χανίων.

Τετάρτη 8 Μαρτίου, ώρα: 9:30 στο ΚΑΠΗ ΣΟΥΔΑΣ: Περιποίηση μαλλιών (κούρεμα, χτένισμα) από την ομάδα κομμωτικής του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΧΑΝΙΩΝ»

Τετάρτη 8 Μαρτίου, ώρα: 11:30 στο Ε΄ Κ.Α.Π.Η.: Μουσικοχορευτική εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα με το μουσικό, Βλαμάκη Νίκο & άφθονα κεράσματα.

Τετάρτη 8 Μαρτίου, ώρα: 10:00 στο Κ.Α.Π.Η. ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Ομιλία από την κ. Τερεζάκη Γεωργία, με θέμα <<Η θέση της γυναίκας στο παρελθόν και στο σήμερα>> και παρουσίαση έργων καλλιτεχνικής δημιουργίας από μέλη του Κ.Α.Π.Η.

Τετάρτη 8 Μαρτίου, ώρα: 11:30 στο Κ.Α.Π.Η. ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ: Γυναίκες μέλη του Κ.Α.Π.Η. συντροφιά με τους μικρούς μαθητές του παιδικού σταθμού Ακρωτηρίου του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. θα πραγματοποιήσουν ένα Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης.

Πέμπτη 9 Μαρτίου, ώρα 17:30 στο Α΄-Δ΄ Κ.Α.Π.Η.: Ομιλία με θέμα «Γυναίκες της Κρήτης» από τη Ζαχαρένια Σημανδηράκη, Ειδική Συνεργάτιδα των Γενικών Αρχείων του Κράτους.

p1

p2