Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

28/04/2017, Εκδήλωση τιμής για τους συνταξιοδοτηθέντες υπαλλήλους του Δήμου Χανίων

29.04.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 09:04

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 28/4/2017, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων εκδήλωση τιμής για τους συνταξιοδοτηθέντες υπαλλήλους του Δήμου, έπειτα και από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναγνωρίζοντας την πολύχρονη εργασία σας, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, κρίναμε απαραίτητο να προβούμε σε αυτή τη σεμνή τελετή ως ένδειξη αναγνώρισης των υπηρεσιών σας”, επεσήμανε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, προσθέτοντας ότι οι τιμώμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και προσέφεραν στο μέγιστο βαθμό στην πόλη μας και τους ανθρώπους της. 

Ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε επίσης ότι το έργο των υπαλλήλων συνεχίζεται από τους συναδέλφους τους, που εξακολουθούν να υπηρετούν τον δημότη των Χανίων, καθώς “ο θεσμός των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει αυτό τον στόχο, την άμεση εξυπηρέτηση του δημότη σε θέματα της καθημερινότητας του, αλλά και τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων πνοής, με αποδέκτη και πάλι τον δημότη”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Τους συνταξιοδοτηθέντες υπαλλήλους ευχαρίστησαν από την πλευρά τους και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά επαίνου και συμβολικού δώρου στους τιμώμενους.

Οι υπάλληλοι του Δήμου Χανίων, που συνταξιοδοτήθηκαν κατά το 2016, είναι οι: Αγγελάκης Βαρθολομαίος του Εμμανουήλ, Ασβεστάς Δημήτριος του Κωνσταντίνου, Βολάνη Τριανταφυλλιά του Πολυχρόνη, Καραντωνάκης Ιωάννης του Ιωάννη, Λυτινάκης Αντώνιος του Παύλου, Νταγκουνάκης Γεώργιος του Ιωάννη, Παντερμαράκης Λεωνίδας του Νικολάου, Τσιτωνάκης Παντελής του Μιχαήλ.

photo

photo

photo

photo

photo