Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

02/03/2017, Πρόγραμμα ενημέρωσης – πρόληψης από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων & την ΕΛ.ΑΣ.

02.03.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 01:03

 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων μέσα από την κοινωνική του υπηρεσία και τις δομές, που εποπτεύει, στοχεύει στη στήριξη, την ενίσχυση και την ενδυνάμωση του κοινωνικού συνόλου.

 

Στο πλαίσιο των παραπάνω δραστηριοτήτων και σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων ο Δημοτικός Οργανισμός οργανώνει πρόγραμμα ενημέρωσης – πρόληψης στα ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων, με θέμα την εξαπάτηση των ηλικιωμένων. Στόχος του προγράμματος είναι η έγκαιρη ενημέρωση, ώστε οι συμμετέχοντες να εφοδιαστούν με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να γνωρίζουν πώς να ενεργούν στην καθημερινότητα τους.

 

Το πρόγραμμα ενημέρωσης θα πραγματοποιηθεί ως εξής :

  • 3/3 Γ΄ ΚΑΠΗ ΠΑΧΙΑΝΩΝ, στις 10.00

  • 8/3 ΚΑΠΗ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, στις 11.00

  • 10/3 ΚΑΠΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ, στις 10.00

 

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί πέραν των παραπάνω ημερομηνιών και θα εφαρμοστεί σε όλα τα ΚΑΠΗ.

 

Παράλληλα, πρόγραμμα πρόληψης – ενημέρωσης θα υλοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων σε συνεργασία με τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. σε σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης αναφορικά με την παραβατικότητα, τον εκφοβισμό (bullying)και την περιθωριοποίηση.

 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις 6/3 στο Β΄ ΕΠΑΛ, στις 11.30, καθώς και σε όσα σχολεία εκδηλωθεί ενδιαφέρον.