Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

5/4/2017, Συναντήσεις δημοτικής αρχής Χανίων με τα Συμβούλια των Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων

05.04.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 03:04

Νέο κύκλο συναντήσεων με τα μέλη των Συμβουλίων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων των Δ.Ε. Ακρωτηρίου, Θερίσου, Ελ. Βενιζέλου, Κεραμειών, Ν. Κυδωνίας και Σούδας έχει ξεκινήσει η δημοτική αρχή των Χανίων.

Στόχος των συναντήσεων, που πραγματοποιούνται παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Γιώργου Φραγγεδάκη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργου Ξανθουδάκη, του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Αντώνη Σχετάκη, του Αντιπροέδρου της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ), Γιάννη Κουτράκη, αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., (Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, Δ/νση Πρασίνου, Καθαριότητας & Περιβάλλοντος), είναι η καταγραφή και η αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αναγκών, που προκύπτουν στις περιαστικές περιοχές.

Στο πλαίσιο αυτό συνάντηση με τα μέλη των Συμβουλίων της Δ.Ε. Ν. Κυδωνίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 5/4/2017, στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων, έπειτα από πρόσκληση του κ. Φραγγεδάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας εξετάστηκαν όλα τα σοβαρά ζητήματα, που απασχολούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Στόχος των συναντήσεων με τους Προέδρους και τα μέλη των Συμβουλίων είναι να καταγράφονται τα πραγματικά προβλήματα και οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου αυτά να ιεραρχούνται και να προχωράμε σε άμεσες λύσεις”, τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων και προσθέτει: “επιδιώκουμε μέσα από τον διάλογο να αντιμετωπίσουμε προβλήματα καθημερινότητας και να επιταχυνθεί το έργο μας σε όλες τις γωνιές του Δήμου μας”. Παράλληλα, ο κ. Βάμβουκας παρατήρησε ότι στην παρούσα φάση προωθούνται έργα πνοής σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, επιλύοντας χρονίζοντα προβλήματα.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις παρεμβάσεις, που έχουν προγραμματιστεί για το πάρκο των Αγ. Αποστόλων και την περαιτέρω επέκτασή τους, στο ήδη σημαντικό έργο, που έχει πραγματοποιηθεί από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ και στα έργα που έχουν προγραμματιστεί, σε ζητήματα πρασίνου – καθαριότητας, στη στόχευση της δημοτικής αρχής για την άμεση προώθηση της δημιουργίας νέων κτιριακών εγκαταστάσεων για το 2ο Δημοτικό και το 2ο Γυμνάσιο Ν. Κυδωνίας, κ.λ.π.

p1

p2

p3