Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

10/03/2017, Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού : στις 11 & 12 Μαρτίου

10.03.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 11:03

 

Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού διοργανώνει το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού Χανίων (ΚΕ.ΣΥ.Π) & η Ένωση Γονέων του Δήμου Χανίων, για τρίτη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης ,Περιφερειακή Ενότητα Χανίων & το Δήμο Χανίων.

Σε ποιους απευθύνεται:

Η διημερίδα έχει βιωματικό χαρακτήρα & απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων, γονείς, νέους & νέες & κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ενημερωθεί για τις νέες επαγγελματικές τάσεις, τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, τις προοπτικές σπουδών & απασχόλησης. Οι νέοι θα έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες & εκπαιδευτικά ιδρύματα, ώστε να ακούσουν, να ρωτήσουν, να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις & συνθήκες απασχόλησης ώστε να πάρουν τις αποφάσεις, που θεωρούν ότι τους ταιριάζουν καλύτερα, ως προς την εκπαιδευτική & επαγγελματική τους διαδρομή.

Που & πότε:

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων στις 11 Μαρτίου Σάββατο, από 17.30μ.μ. έως 22.00 μ.μ. και την Κυριακή 12 Μαρτίου από τις 10.00 π.μ. έως 14.30 μ.μ.

 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει δύο παράλληλα σκέλη.

Πρώτο μέρος Εισηγήσεις στην αίθουσα εκδηλώσεων και Δεύτερο μέρος Ατομική ενημέρωση από τους εκπροσώπους των φορέων, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να λύνουν τις απορίες τους, να πληροφορούνται για τα επαγγελματικά δικαιώματα, καθώς και τις τάσεις που διαμορφώνονται στη αγορά εργασίας, με έγκυρο και αξιόπιστο τρόπο .

 

Aναλυτικό πρόγραμμα εισηγήσεων προσεχώς.

H συμμετοχή είναι ελεύθερη.Πληροφορίες:

Μπαουράκη Τόνια ,Υπεύθυνη ΚΕΣΥΠ Χανίων τηλ.28213 40208

Μαλανδράκη Σοφία, Πρόεδρος Ένωσης Γονέων του Δήμου Χανίων 6944693365