Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

7/12/2017, Επικοινωνία Υπουργoύ Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Π. Κουρουμπλή, με τον Δήμαρχο Χανίων, Τ. Βάμβουκα

07.12.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 03:12

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα, Πέμπτη 7/12/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα, που αφορά στον Ν. 4504/17.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας, συζητήθηκε το θέμα, που έχει προκύψει στον Ενετικό Λιμένα των Χανίων, δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και ο Δήμαρχος Χανίων ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για το πρόβλημα, που δημιουργεί ο εν λόγω Νόμος, που αναστέλλει τη διαδικασία αντικατάστασης των σκιαδίων στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Δηλώθηκε ότι δεν υπήρχε σκοπιμότητα από μεριάς του Υπουργείου στον συγκεκριμένο Νόμο να αναστείλει τη διαδικασία ειδικά για τον Ενετικό Λιμένα Χανίων και ότι στις προθέσεις του Δήμου δεν είναι να υπάρξουν αιχμές έναντι οποιουδήποτε αλλά να επιλυθεί το πρόβλημα.

Ο Δήμαρχος Χανίων τέλος ενημέρωσε τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ότι θα θέσει το θέμα προς συζήτηση στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο και ζήτησε να υπάρξει τροπολογία, ώστε να επιλυθεί το ζήτημα, εξαιρώντας περιπτώσεις, όπως αυτής των Χανίων.

p1