Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

5/5/2017, Υποδοχή εκπαιδευτικών προγράμματος ERASMUS: Στο Δημαρχείο Χανίων

05.05.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 02:05

 

Εκπαιδευτικούς, που συμμετέχουν στη δράση ERASMUS+ και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, υποδέχτηκαν σήμερα, Παρασκευή 5/5/2017, το πρωί, στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, και οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης, Βαρβάρα Περράκη, και Διοικητικών Υπηρεσιών, Ευτύχης Κονταξάκης.

 

Καλωσορίζω τους εκπαιδευτικούς στην πόλη μας και τους συγχαίρω για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ERASMUS, το οποίο προωθεί τη σχολική συνεργασία στην Ευρώπη”, τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, υποδεχόμενος τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, που στην παρούσα φάση επικεντρώνεται στη μαθητική διαρροή. Ο κ. Βάμβουκας παρατήρησε ότι μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος ενισχύεται η ευρωπαϊκή διάσταση της εκπαίδευσης, ενώ βελτιώνεται στο σύνολο της και η εκπαιδευτική διαδικασία.

 

Από την πλευρά της η κα. Περράκη αναφέρθηκε στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας, αναλύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία, που ακολουθείται στις βαθμίδες εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του 4ου Λυκείου Χανίων, που συμμετέχουν στην εν λόγω δράση.

 

Ακολούθησε επίσκεψη και ξενάγηση των εκπαιδευτικών στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, όπου οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το Media lab και την προσωπική Βιβλιοθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου.

photo

photo