Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

12/5/2017, Επιστολή Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, προς τον Γ.Γ. Αθλητισμού, Ι. Συναδινό, για το θέμα του Ποδηλατοδρομίου

12.05.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 09:05

 

Επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, απέστειλε σήμερα, Πέμπτη 11/5/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, με αφορμή την κατάθεση από μέρους του μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου σχετικά με τις παραλήψεις για το έργο του Ποδηλατοδρομίου Χανίων.

 

Στην επιστολή του ο κ. Βάμβουκας αναφέρεται στη συνεργασία της δημοτικής αρχής με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη δέσμευση για την ολοκλήρωση του έργου σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ενώ επισημαίνει ότι και ο Δήμος Χανίων δια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής έχει ήδη καταθέσει την από 11-4-2014 μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για το εν λόγω έργο.

 

Κατόπιν αυτών επειδή δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθούμε και να συνεργαστούμε κατά την επίσκεψη σας, σας καλούμε να μας γνωστοποιήσετε άμεσα εγγράφως για τις ενέργειες σας αναφορικά με το εν λόγω ζήτημα και επίσης σας γνωρίζουμε ότι για οποιαδήποτε τεχνικής φύσεως πληροφορία ήδη έχει τεθεί στη διάθεση της Υπηρεσίας σας μηχανικός του Δήμου Χανίων” , υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων στην επιστολή του Δημάρχου Χανίων.

 

Στο σημείο αυτό, σας επισημαίνουμε ότι το έργο του Ποδηλατοδρομίου των Χανίων αποτελεί εκτός των άλλων ένα έργο, το οποίο έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα και θα συμβάλλει όχι μόνο στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του τουρισμού σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας αλλά και σε ευρύτερο επίπεδο, καθώς αποτελεί το μόνο ανοιχτό ποδηλατοδρόμιο στα Βαλκάνια”, καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Βάμβουκας.

photo