Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

5/12/2017, Δωροεπιταγές για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων

04.12.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 07:12

 

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των συνδημοτών μας στο πρόγραμμα της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ) για την επαναχρησιμοποίηση ενδυμάτων και υποδημάτων, μέσω των κόκκινων κάδων, που έχουν εγκατασταθεί στο Δήμο μας.

Μάλιστα, ως αποτέλεσμα της επιτυχίας του προγράμματος, στο πλαίσιο των τακτικών υποχρεώσεων του συνεργάτη της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ), RECYCOM, δωροεπιταγές παραδόθηκαν στη Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Σε δήλωσή του ο Δ/νων Σύμβουλος της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., Γιάννης Κουτράκης, επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει πολλά οφέλη, με έμφαση στην  επαναχρησιμοποίηση των ενδυμάτων και υποδημάτων, την παραγωγή νέων προϊόντων και τη μείωση των απορριμμάτων, που καταλήγουν στο ΕΜΑΚ – ΧΥΤΥ Χανίων. 

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την ενίσχυση των δράσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που στηρίζει καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας. “Η συγκεκριμένη δράση έχει διπλό όφελος, καθώς από τη μία ανακυκλώνουμε και από την άλλη στηρίζουμε συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες. Η βοήθεια αυτή μάλιστα έχει ιδιαίτερη σημασία τις εορταστικές ημέρες, που πλησιάζουν, προκειμένου όλοι μαζί να συνδράμουμε όσους έχουν ανάγκη”, επεσήμανε η κα. Αλιφιεράκη. 

photo