Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

27/6/2017, Δήμαρχος Χανίων, Τ. Βάμβουκας: “Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφαλή μετακίνηση γύρω από τα σχολεία” - Αυτοψία στις εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων στις Δ.Ε. Ελ. Βενιζέλου & Σούδας

27.06.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 02:06

 

Ως δημοτική αρχή δεν δίνουμε σημασία μόνο στο κέντρο της πόλης μας, αλλά ασχολούμαστε με όλες τις Δημοτικές Ενότητες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια, που πρέπει να υπάρχει στους χώρους γύρω από τα σχολεία”. Στην επισήμανση αυτή προχώρησε σήμερα, Τρίτη 27/6/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο πλαίσιο της αυτοψίας, που πραγματοποίησε σε περιοχές των Δ.Ε. Ελ. Βενιζέλου και Σούδας, καθώς και στην οδό Γιαμπουδάκη, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

 

Προχωράμε σε μία σημαντική παρέμβαση, κατασκευάζοντας πεζοδρόμια σε σημεία, που δεν υπήρχαν. Στην οδό Χρυσοπηγής στη Δ.Ε. Ελ. Βενιζέλου κατασκευάζουμε πεζοδρομία, μήκους 250 μ., και εξασφαλίζουμε τη σύνδεση της με την οδό 25ης Μαρτίου, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται με ασφάλεια οι γονείς και τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου”, τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Βάμβουκας, προσθέτοντας ότι ολοκληρώθηκε η κατασκευή πεζοδρομίων, μήκους 300 μ., για την εξυπηρέτηση των μαθητών του ΕΠΑΛ και του Γυμνασίου Μουρνιών, μέσω της σύνδεση της οδού Αρπακουλάκηδων με την οδό Αγίας Λαύρας.

 

Ο κ. Βάμβουκας πραγματοποίησε αυτοψία και στις εργασίες, που εκτελούνται, στην περιοχή της Σούδας, στην οδό Εθν. Βενιζέλου (παλιό Δημαρχείο), σε ένα σημείο, όπου η εξασφάλιση ασφαλών συνθηκών για τη μετακίνηση των πεζών ήταν απαραίτητη. Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χανίων, αντίστοιχες εργασίες πραγματοποιούνται στην παρούσα φάση στην οδό Γιαμπουδάκη, στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη, καθώς και στο Σόδυ, απέναντι από το πάρκο Αγοραστάκη.

 

Σημειώνεται ότι οι εργασίες εκτελούνται από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, με τη συνδρομή του προσωπικού κοινωφελούς εργασίας.

 


Χρυσοπηγή


 

 


Σούδα


 

 


Οδός Γιαμπουδάκη