Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

10/7/2017, Το Δήμο Χανίων επισκέφθηκε η Εθνική Μπάσκετ Νέων Ανδρών λίγο πριν το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

10.07.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 01:07

 

Το πρώτο σφύριγμα της μεγάλη γιορτής της καλαθοσφαίρισης πλησιάζει. Οι παίκτες του Εθνικού αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος των Νέων βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Χανίων τιμώντας με τον τρόπο αυτό μια από τις πόλεις που τους φιλοξενεί και αγκαλιάζει την προσπάθειά τους.

Τους διεθνείς μας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Χανίων, αντιδήμαρχοι, ο γ.γ του Δήμου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που θέλησαν να συγχαρούν του παίκτες για την μέχρι σήμερα προσπάθειά τους, αλλά και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία εν’ όψει Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας απευθυνόμενος στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρίσκεστε στην πόλη μας. Είμαστε περήφανοι που υποδεχόμαστε το αύριο του Ελληνικού μπάσκετ. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλούμε τους συμπολίτες μας να βρεθούν δίπλα στις προσπάθειές σας».

Ο Δήμαρχος Χανίων έδωσε σε όλα τα μέλη της αποστολής αναμνηστικό δώρο ενώ από την πλευρά τους οι παίκτες δώρισαν στο Δήμαρχο το λάβαρο της Ομοσπονδίας, με τις υπογραφές όλων των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας.

photo

photophoto

photo

photo

photo