Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

5/7/2017, Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Φιλαρμονικών Ορχηστρών το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουλίου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

05.07.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 12:07

 

Ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. συνδιοργάνωσαν το βράδυ της Κυριακής μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, όπου ο πολιτισμός και η κοινωνική αλληλεγγύη ένωσαν τις δυνάμεις τους για το συνάνθρωπο.

Συμμετείχαν η Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων, η Μουσική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού (Φιλική συμμετοχή – τραγούδι: Ελευθερία Κοκοτσάκη και Ελένη Βαβουδάκη), και η Στρατιωτική Μουσική της 5η ΤΑΞΠΖ (V Μεραρχία Κρητών) (Φιλική συμμετοχή – τραγούδι: Δέσποινα Δρακάκη και Μιχάλης Μανουσέλης).

Στο χορό η ομάδα LINDY HOP CHANIA με τους χοροδιδασκάλους Βασιλική Ντουντουλάκη, Κώστα Κοκολάκη καθώς και τις χορεύτριες Ελπίδα Δούκα, Μαρία Λατινάκη και τον χορευτή Δημοσθένη Καβρουλάκη της σχολής χορού JAZZ TRAIN STUDIO, μάγεψαν τους παρευρισκόμενους με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Ο σκοπός της εκδήλωσης επιτεύχθηκε, συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής φροντίδας για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

photo

photo