Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

13/12/2017, Σε εορταστικό κλίμα ο Δήμος Χανίων - Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από τον Δήμαρχο Χανίων, Τ. Βάμβουκα

13.12.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 11:30

Και επίσημα φόρεσε τα γιορτινά του ο Δήμος Χανίων την Τρίτη 12/12/2017 με τη φωτοδότηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην επιτυχημένη εκδήλωση του Δήμου, που επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Αφήνοντας για λίγο πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας, η αποψινή μας εκδήλωση είναι μία ευκαιρία ν’ ανταλλάξουμε ευχές ελπίδας για τις άγιες μέρες, που έρχονται. Θέλοντας να δώσουμε χρώμα και ζωντάνια στην καθημερινότητα όλων μας - και πάνω από όλα χαρά στα μικρά παιδιά - έχουμε προγραμματίσει, σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. και τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., σειρά εορταστικών εκδηλώσεων, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα της γιορτής σε κάθε γωνιά του Δήμου μας”, τόνισε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χανίων, Τ. Βάμβουκας, καλώντας τους συμπολίτες μας να απολαύσουν θεατρικά δρώμενα, μουσικές, παραμύθια, κατασκευές, προβολές, ένα παγωμένο δάσος, εκδηλώσεις με κοινωνικό περιεχόμενο και πολλές άλλες δράσεις στο πνεύμα των ημερών.

Διοργανώνουμε φέτος Χριστούγεννα πιο φωτεινά, με έμφαση στην αγάπη για τον διπλανό μας. Ας μεταφέρουμε ο καθένας το μήνυμα των ημερών, μέσα από πράξεις ανθρωπιάς και ουσίας, με αισιοδοξία σε πείσμα των καιρών”, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Βάμβουκας.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Χανίων δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς, τη Φιλαρμονική του Δήμου, τη RED ACTION TEAM του SANTA RUN, τους επιχειρηματίες της πόλης μας, τις Χανιώτισσες Μαμάδες, την Κappa Studies αλλά και γενικότερα όλους όσους συνεργάστηκαν για την επιτυχημένη εκδήλωση.

Εύχομαι σε όλους μέσα από την καρδιά μου χαρούμενες γιορτές κι ένα ελπιδοφόρο 2018! Το μήνυμα των Ημερών ας πλημμυρίσει τις καρδιές μας γαλήνη και ζεστασιά”, κατέληξε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χανίων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων και η Βάλια Αλεξίου παρουσίασαν μελωδίες και τραγούδια στο κλίμα των ημερών, ενώ ρυθμό έδωσε η Red Action Team του Santa Run.

Η Κappa Studies μοίρασε λουκουμάδες σε όλους και οι Χανιώτισσες Μαμάδες δημιουργήσουν με μεγάλη επιτυχία τη «Χριστουγεννιάτικη Γωνιά» με τον Mickey και τη Minnie, που υποδέχτηκαν εκατοντάδες παιδιά, μοιράζοντας δωράκια και κάρτες από τις τοπικές επιχειρήσεις του Νομού μας με τις καλύτερες ευχές.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων, η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. Κ.Α.Μ., ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Δημ. Αγοράς και οι Χανιώτισσες Μαμάδες.

Σημειώνεται ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου, οι οποίες είναι δωρεάν για όλους, θα διαρκέσουν έως τα μέσα Ιανουαρίου. Το έντυπο των εκδηλώσεων διατίθεται στο Δημαρχείο Χανίων, την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ., καθώς και στους χώρους των εκδηλώσεων.