Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

10/4/2017, Τελετουργικό Ημερών Μ. Εβδομάδας στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

10.04.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 02:04

Με ιδιαίτερη κατάνυξη θα εορτασθούν οι Άγιες Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.

Τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017 το πρωί στον Ιερό Ναό Οσίου Παταπίου, που βρίσκεται στον περίβολο του Δημ. Γηροκομείου θα στολιστεί ο Επιτάφιος από τους ηλικιωμένους, το προσωπικό και ενοίκους του οικοτροφείου «Χαραυγή».

Οι εκδηλώσεις θα συνεχισθούν τη Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου  2017 και ώρα 12.30, οπότε θα τελεστεί η Αποκαθήλωση του Κυρίου και στις 16.30  θα ψαλεί η Ακολουθία του Επιταφίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας & Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνού, ενώ θα ακολουθήσει η Περιφορά του Επιταφίου στον περιβάλλοντα χώρο του ιδρύματος.

Το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2017, στις 19.00, θα τελεσθεί η Ακολουθία της Πρώτης Αναστάσεως άνευ Θείας Λειτουργίας. Οι συνάνθρωποί μας καλούνται να ζήσουν μαζί μας τις Άγιες αυτές μέρες για να προσφέρουμε όλοι μαζί στους ηλικιωμένους μας το Φως της Αγάπης, που διαχέεται με τη Θυσία του Χριστού μας.

Οι ηλικιωμένοι, η διοίκηση και το προσωπικό του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, ευχαριστούν τους ευεργέτες μας και εύχονται σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, υγεία, αγάπη, προκοπή, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.