Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

18/08/2017, Με επιτυχία η εκδήλωση για την ολοκλήρωση της κατασκηνωτικής περιόδου ηλικιωμένων στην Παιδική Εξοχή - Κατασκήνωση Καλαθά

18.08.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 19:33


Με αϕορμή την ολοκλήρωση της κατασκηνωτικής περιόδου των ηλικιωμένων διοργανώθηκε σε ζεστή ατμόσϕαιρα η γιορτή λήξης για να αποχαιρετήσουμε παλιούς και νέους ϕίλους και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.
Το παρών στη γιορτή έδωσε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Μανούσος Φοβάκης, δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ τις ευχαριστίες της εξέϕρασε προς το Δ.Σ. της Κατασκήνωσης και τη δημοτική αρχή των Χανίων η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Αττικής, κα. Μαρία Ανδρούτσου.
Σημειώνεται ότι για πρώτη ϕορά στα χρόνια της λειτουργίας της, η Παιδική Εξοχή - Κατασκήνωση Καλαθά ϕιλοξένησε ϕέτος, εκτός από δημότες Χανίων και 32 μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής. Επιδίωξη της δημοτικής αρχής είναι η συγκεκριμένη συνεργασία να συνεχιστεί και του χρόνου, καθώς επίσης και να διευρυνθεί με τη συμμετοχή κι άλλων Δήμων. 
Η επόμενη και τελευταία ϕετινή κατασκηνωτική περίοδος ξεκινά τη Δευτέρα 21/8/2017 με τη ϕιλοξενία Ατόμων με Αναπηρία, όπως κάθε χρόνο. 

 

Photo

Photo