Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

28/2/2017, Με μεγάλη επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων & της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - ΚΑΜ για τις Απόκριες & την Καθαρά Δευτέρα

28.02.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 12:02

Με το καθιερωμένο ραντεβού στο άλσος των Αγίων Αποστόλων κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων & της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - ΚΑΜ για τις Απόκριες & την Καθαρά Δευτέρα.

Χιλιάδες Χανιώτες και φέτος επέλεξαν να γιορτάσουν τα “κούλουμα” δίπλα στη φύση, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Δήμου, στις οποίες προσφέρθηκαν παραδοσιακά κεράσματα, έγινε αναβίωση παραδοσιακών παιχνιδιών & κατασκευή χαρταετών από τους Προσκόπους Χανίων. Μάλιστα, τους παρευρισκομένους διασκέδασε το μουσικό σχήμα “Εν πλω”.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, που έδωσε το παρών στην εκδήλωση επεσήμανε ότι σύντομα θα ξεκινήσουν στο σημείο εργασίες για την αναμόρφωση και τη δημιουργία διαδρομής εντός του κεντρικού άλσους με παράλληλη ανακατασκευή των ξερολιθιών, που με τον καιρό έχουν καταστραφεί. Ο κ. Βάμβουκας αναφέρθηκε παράλληλα και στην σημασία των Αγ. Αποστόλων για την ανάπτυξη του τουρισμού αλλά και στην ευεξία, την άθληση και την ψυχαγωγία των συνδημοτών μας.

"Προβάλλουμε τη δύναμη της συμμετοχής, της συνύπαρξης και της ομαδικότητας", τόνισε από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βαρβάρα Περράκη, προσθέτοντας ότι οι Άγιοι Απόστολοι είναι το πάρκο ουσιαστικά της πόλης, μαζί με τη λίμνη της Αγιάς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. 

p1

p2

p2

p3

Στο μεταξύ, μεγάλη ήταν και η επιτυχία των εκδηλώσεων, που ετοιμάστηκαν για την κορύφωση της Αποκριάς, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες όλων των ηλικιών να διασκεδάσουν και να ξεφύγουν από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

p1

p2

p3