Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

11/7/2017, Δημιουργία Κέντρου Ενημέρωσης για το Περιβάλλον και την Κλιματική αλλαγή ετοιμάζει ο Δήμος Χανίων στο Δημοτικό Κήπο

12.07.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 09:07

 

Το κτίριο εντός του Δημοτικού Κήπου επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Δημήτρη Φραγκάκη.

 

Σκοπός της επίσκεψης ήταν, σε πρώτη φάση, η διαπίστωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το κτίριο που μέχρι πρότινος στέγαζε την Διεύθυνση Καθαριότητας και Πρασίνου. Με την ολοκλήρωση της μεταστέγασης της υπηρεσίας σε άλλα γραφεία, ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες αξιοποίησής του για τις ανάγκες των πολιτών, κάτι για το οποίο έχει δεσμευτεί η Δημοτική Αρχή.

 

Ο σχεδιασμός είναι να στεγαστεί και να λειτουργήσει στο χώρο ένα Κέντρο Ενημέρωσης για το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή που θα απευθύνεται κυρίως σε παιδιά.

 

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, στην οποία παρευρέθηκαν επίσης, οι αντιδήμαρχοι κ. Γεωργία Σαρικάκη και κ. Γιώργος Φραγγεδάκης, συζητήθηκαν εναλλακτικοί τρόποι αξιοποίησης, οι συνεργασίες με άλλους φορείς που πρέπει να αναζητηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς και οι βασικές εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν προκειμένου ο χώρος να καταστεί επισκέψιμος.

photo

photo

photo