Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

20/2/2017, "Από τα Λευκά Όρη στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου": Στις 22/2/2017 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων

20.02.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 02:02

  Ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων διοργανώνουν την εκδήλωση: "Από τα Λευκά Όρη στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου" την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 7.30μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

  Μια γεύση από τις ιδιαίτερες ομορφιές των Λευκών Ορέων, αλλά και των βουνών του κόσμου θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν, με οδηγούς στα άγνωστα μονοπάτια και την εξαιρετική φύση τα μέλη του Συλλόγου, Ελευθερία Λουπασάκη και Σταύρο Μπαδογιάννη.

  Επίσης θα παρουσιαστούν και όλες οι δραστηριότητες, οι εξορμήσεις και οι εκδηλώσεις του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων, που έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα των επόμενων τριών μηνών.

  Επισημαίνουμε ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων: «Μοιράζομαι το χόμπι μου κι ό,τι αγαπώ». Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, στο χώρο του Media Lab του αναγνωστηρίου της, με σύγχρονο εξοπλισμό και υποδομή, σας καλεί να οργανώσουμε μαζί δημιουργικές συναντήσεις. Η πρότασή σας μπορεί να απευθύνεται σε μεγάλους ή μικρούς, να αναπτυχθεί σε μια συνάντηση ή περισσότερες, να έχει σχέση με κάτι καλλιτεχνικό, πρακτικό, γενικότερα δημιουργικό (κατασκευές, ταξίδια, συλλογές, μουσική, κ.λ.π.).

  Σκοπός του προγράμματος οι Βιβλιοθήκες μας να μεταμορφώνονται σε κυψέλες δημιουργικών ανθρώπων που επικοινωνούν, μοιράζονται κι ανταλλάσσουν ιδέες και γνώσεις. Βιβλιοθήκες στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας.

  p1