Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

27/7/2017, “Μουσείο Σχολικής Ζωής ...και τέχνη”: Έκθεση καλλιτεχνικών έργων για το Μουσείο Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων

27.07.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 02:07

 

Εικαστικοί της πόλης μας εμπνευσμένοι από τις συλλογές, τα εκθέματα και τις περιοδικές εκδηλώσεις, που διοργανώνει το Μουσείο Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων, ανακαλούν μέσα από τις δημιουργίες τους τις παιδικές μας μνήμες, με σκοπό να παρουσιάσουν στο κοινό πτυχές της σχολικής ζωής.

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, εγκαταστάσεις φωτογραφίας και κεραμικής. Τα έργα αυτά θα εκτεθούν στο Γιαλί Τζαμί από την 1η έως τις 5 Αυγούστου 2017. Παράλληλα με την έκθεση θα γίνεται προβολή εργασίας από ομάδα φοιτητών της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης με την εποπτεία του καθηγητή κ. Κώστα Ουγγρίνη, αναφορικά με το χώρο του Μουσείου.
Συμμετέχουν οι εικαστικοί:

Αντώνης Βλαβογιλάκης (Επιμελητής της έκθεσης), Καλλιόπη Γιατρουδάκη, Γιώργος Μπαλαδάκης, Λαμπρινή Μποβατσίου, Κλειώ Μπολιεράκη, Κών/να Μπολιεράκη, Γρηγόρης Νιόλης, Αναστασία Πετράκη, Μανώλης Σαριδάκης, Θεόφιλος Σγουρόπουλος, Ειρήνη Τσιράκη, Μανούσος Χαλκιαδάκης, Ηλίας Χαρίσης, Νίκος Καμπιανάκης, Χρήστος Κοτσαύτης, Γιάννης Μαρκαντωνάκης (Επιμελητής της έκθεσης)

Ώρες λειτουργίας: 09:00 – 14:00 και 18:00 – 23:00 

afisa