Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

21/2/2017, Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων Ανδρών (U20) 2017 στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, με εκπροσώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

21.02.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 03:02

Το στάδιο, στο οποίο βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νέων Ανδρών (U20) 2017, που θα διεξαχθεί στους τρεις Νομούς της Κρήτης (Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο) από τις 15 έως τις 23 Ιουλίου 2017, εξετάστηκε στο πλαίσιο συνάντησης, που είχε την Τρίτη 21/2/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, με τους υπευθύνους της διοργάνωσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FIBA).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, (Ε.ΚΑ.Σ.Κ.), Μπάμπης Μαρκάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γεώργιος Κουκλάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Μανώλης Αδοντάκης, μέλη της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., υπηρεσιακοί παράγοντες της Ε.Ο.Κ. και του Δήμου, συζητήθηκαν οι παράμετροι της διοργάνωσης, καθώς η πόλη μας θα φιλοξενήσει ομίλους της πρώτης φάσης, με την Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών της χώρας μας να συμμετέχει στον όμιλο των Χανίων, αγωνιζόμενη με την Τσεχία, τη Σουηδία και τη Γερμανία.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Δήμος μας θα βρεθεί στο μπασκετικό προσκήνιο, “αποδεικνύοντας την εξωστρέφεια και τη διάθεση συνεργασίας με τους υπόλοιπους Δήμους της Περιφέρειας Κρήτης”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο κ. Βάμβουκας τα Χανιά, μέσω της συγκεκριμένης αθλητικής διοργάνωσης, θα προβληθούν διεθνώς.

p1

p2

p3

p4