Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

3/2/2017, Παράδοση τεσσάρων αναβαθμισμένων κοινόχρηστων χώρων: Από τη δημοτική αρχή των Χανίων

03.02.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 02:02

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδίδουμε σήμερα προς χρήση στους συνδημότες μας τέσσερις αναβαθμισμένους κοινόχρηστους χώρους, στο Καμπάνι Ακρωτηρίου, στο Πάρκο “Ανδρέα Γεωργιάδη”, στις οδούς Σκουλά και Εμμ. Μάντακα, στα Λενταριανά, όπου και βρισκόμαστε σήμερα. Στους χώρους αυτούς δημιουργήσαμε και παιδικές χαρές στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειάς μας για ασφαλή και ποιοτική απασχόληση για τα παιδιά μας”, τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Γιώργος Ξανθουδάκης, παραδίδοντας την Παρασκευή 3/2/2017, στους κατοίκους της συνοικίας τον κοινόχρηστο χώρο στην οδό Εμμ. Μάντακα, ο οποίος έχει αναμορφωθεί πλήρως.

Ο κ. Ξανθουδάκης ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους κατοίκους των Λενταριανών, οι οποίοι αγκάλιασαν ήδη την προσπάθεια, καθώς η περιοχή έχει ανάγκη από κοινόχρηστους χώρους, όπως και οι ίδιοι επεσήμαναν. Παράλληλα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χανίων απηύθυνε έκκληση προς όλους τους συνδημότες μας να σέβονται τους χώρους, που αποτελούν ουσιαστικά δική τους περιουσία και να αναφέρουν στις αρμόδιες Υπηρεσίες τις περιπτώσεις βανδαλισμών.

Σημειώνεται ότι το κόστος των εργασιών ανακατασκευής και αναμόρφωσης των κοινόχρηστων χώρων ανέρχεται στις 136.189,40€ (με ΦΠΑ), ενώ οι νέες παιδικές χαρές κατασκευάστηκαν βάσει των σύγχρονων αρχών σχεδιασμού, έτσι όπως αυτές ορίζονται από τη Νομοθεσία.

p1

Κοινόχρηστος χώρος στο Καμπάνι  - ΠΡΙΝ                Κοινόχρηστος Χώρος στο Καμπάνι  - ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ                                  Κοινόχρηστος χώρος                                ΜΕΤΑ

Πάρκο Ανδρέα Γεωργιάδη (πλησίον Φράγκικου Νεκροταφείου)

ΠΡΙΝ                                  Κοινόχρηστος Χώρος                                  ΜΕΤΑ

 Οδός Εμμ. Μάντακα (Λενταριανά)            

Κοινόχρηστος Χώρος στην οδό Σκουλά -ΠΡΙΝ                      Κοινόχρηστος Χώρος στην οδό Σκουλά - ΜΕΤΑ 

 

 

Π1

Π2

Π3