Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

16/11/2017, Παράδοση Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου από τον Δήμο Χανίων στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια (Κρήτης)

16.11.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 06:11

 

“Σήμερα ο Δήμος Χανίων, συνεπής στις υποχρεώσεις του, παραδίδει και τυπικά στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια (Κρήτης) το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, που βρίσκεται στη θέση του Παλαιού Νοσοκομείου. Πρόκειται για ένα έργο, που σχεδιάστηκε και ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, ενώ η παρούσα δημοτική αρχή το ολοκλήρωσε στο σύνολο του, εγκαθιστώντας και τον απαραίτητο βιοϊατρικό εξοπλισμό”. Στην τοποθέτηση αυτή προχώρησε σήμερα, Πέμπτη 16/11/2017 ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας,  κατά τη διαδικασία παράδοσης του βιοϊατρικού εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου από τον Δήμο Χανίων στην 7η Υ.ΠΕ. (Κρήτης) και την υπογραφή των σχετικών εγγράφων από τον κ. Βάμβουκα και τη Διοικήτρια της Υ.ΠΕ., Ελένη Μαυρομμάτη. 

“Με την παράδοση και του εξοπλισμού ολοκληρώνονται από πλευράς του Δήμου οι συμβατικές του υποχρεώσεις για τη λειτουργία του Κέντρου, η οποία από εδώ και στο εξής έχει την υποχρέωση να το  λειτουργήσει και να το στελεχώσει με το απαραίτητο προσωπικό”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βάμβουκας, ευχόμενος στο εξής το Κέντρο Υγείας να επιτελέσει τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε.

Από την πλευρά της η Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ., Ελένη Μαυρομμάτη, έκανε λόγο για ένα κτίριο κόσμημα, γνωστοποιώντας ότι έως το τέλος του έτους θα λειτουργήσουν στον χώρο του οι δύο πρώτες Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) και παράλληλα θα προκηρυχθούν θέσεις για το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου.

Στην τελετή παρέστη και ο πρώην Δήμαρχος Χανίων, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις προσπάθειες, που καταβλήθηκαν για την κατασκευή του Κέντρου Υγείας.

Επισημαίνεται ότι έχει ήδη γίνει 20ετής παραχώρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας από τον Δήμο Χανίων στην 7η Υ.ΠΕ. (Κρήτης).   

Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων η  Υποδιοικήτρια της Υ.ΠΕ., Ελένη Γιακουμάκη, και δημοτικοί σύμβουλοι.

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo