Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

7/6/2017, Στον Δήμο Χανίων το κτήριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Περιβολίων

07.06.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 02:06

 

Το κτήριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Περιβολίων ανήκει πλέον ιδιοκτησιακά στον Δήμο Χανίων, έπειτα από δωρεά, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού προς τον Δήμο.

 

Κατά την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου δωρεάς μεταξύ του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, και του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Περιβολίων, Μιχάλη Ποποδάκη, στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου, ο κ. Βάμβουκας ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο, τον Γραμματέα, Γεώργιο Μανιουδάκη, και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού για την ευγενική και ιδιαίτερα σημαντική δωρεά τους.

 

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων “ η περιοχή των Περιβολίων δεν διαθέτει ανάλογο δημόσιο χώρο για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων, κ.α.”, και πρόσθεσε “πρόκειται για μια ορθή απόφαση, καθώς οι δωρεές προς τον Δήμο παραμένουν για πάντα στην υπηρεσία της πόλης μας και στην ιδιοκτησία των Χανιωτών. Ως δημοτική αρχή δεσμευτήκαμε να λειτουργήσουμε στον συγκεκριμένο χώρο υπηρεσίες κοινωνικού, πολιτιστικού και μορφωτικού χαρακτήρα, αποδίδοντας τον στην τοπική κοινωνία για τις ανάγκες της, αφού πρώτα προχωρήσουμε στις απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης”.

 

Με την ευκαιρία της δωρεάς ο κ. Βάμβουκας επισημαίνει ότι οι δωρεές, που γίνονται προς τον Δήμο, ως δημόσιο φορέα, ανήκουν ουσιαστικά στην κοινωνία των Χανίων.

photo