Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

8/9/2017, Δημιουργία Πάρκου & χώρου αναψυχής στην περιοχή της Κάτω Σούδας: Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. & τον Δήμο Χανίων

08.09.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 05:09

“Έχουμε το πολύ ευχάριστο γεγονός μαζί με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Αντώνη Σχετάκη, να ανακοινώνουμε σήμερα ένα έργο, που θα αλλάξει την εικόνα, που παρουσιάζει η περιοχή της Κάτω Σούδας. Το έργο αυτό αφορά στη δημιουργία ενός πολύ σημαντικού πάρκου εντός του 2018, δίπλα μάλιστα στο σχολείο της περιοχής”. Στην τοποθέτηση αυτή προχώρησε σήμερα, Παρασκευή 8/9/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, επισκεπτόμενος το σημείο, που προωθείται στην παρούσα φάση από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.  η δημιουργία χώρου αναψυχής στην Κάτω Σούδα.

 

“Πρόκειται για τον χώρο, που περιβάλλει τα αντλιοστάσια της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., που είχε μείνει αναξιοποίητος, με την ανάπλαση του οποίου θα έχουμε έναν πολύ ωραίο χώρο αναψυχής για όλη την κοινότητα”, τόνισε ο κ. Βάμβουκας, προσθέτοντας ότι και το υπάρχον περίπτερο θα απομακρυνθεί.

 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Αντώνης Σχετάκης, επεσήμανε ότι η Δημοτική Επιχείρηση έχει αναλάβει την υποχρέωση ν΄ αναπλάσει την πλατεία, που περιβάλει τα αντλιοστάσια και περιλαμβάνει την περιοχή του κόμβου, που ξεκινά από τον αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σούδας έως την έναρξη του οικοπέδου της ΕΡΑ. “Το συγκεκριμένο έργο θα καλυφθεί από ιδίους πόρους, η μελέτη ολοκληρώνεται εντός του Οκτώβρη, ενώ έως τον ερχόμενο Αύγουστο θα έχουμε ένα υπέροχο πάρκο για την περιοχή”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σχετάκης.

 

Στο σημείο βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σούδας, Κώστας Φωκάς, ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της παρέμβασης.

 

p1