Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

18/9/2017, Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, με τον Αντιπρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ., Π. Σγουρίδη

18.09.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 03:09

Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛ.), Παναγιώτη Σγουρίδη, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, είχε σήμερα, Δευτέρα 18/9/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, ο κ. Βάμβουκας γνωστοποίησε στον κ. Σγουρίδη το πάγιο αίτημα να παραχωρηθεί στον Δήμο Χανίων το στρατόπεδο Μαρκοπούλου.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χανίων αναφέρθηκε και στην πρόθεση να παραχωρηθούν οι πρώην Ιταλικοί Στρατώνες, όπου στεγαζόταν το Πολεμικό Μουσείο, στον Δήμο. “Πρόκειται για ένα ιδανικό κτίριο, το οποίο στην παρούσα φάση καταρρέει, όπου θα μπορούσε να μετεγκατασταθεί το Δημαρχείο, που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει πλέον τις ανάγκες της πόλης μας”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Βάμβουκας.

Από την πλευρά του ο κ. Σγουρίδης τόνισε ότι στις προθέσεις του είναι η συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς κάθε Περιφερειακής Ενότητας και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την προώθηση των ζητημάτων, που τους απασχολούν.

p1