Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

31/01/2017, Συγχαρητήρια Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, προς τη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στα Χανιά

31.01.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 01:01

 

Συγχαρητήριες επιστολές απέστειλε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, προς τη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στα Χανιά, έπειτα από τις αλλαγές, που προέκυψαν μετά τις κρίσεις από το Ανώτατο Συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα ο κ. Βάμβουκας συνεχάρη τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο, Κωνσταντίνο Λαγουδάκη, για την προαγωγή και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Ο Δήμος Χανίων προσβλέπει σε στενή συνεργασία με τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλλετε με όλες σας τις δυνάμεις στην επίτευξη αυτού του στόχου”, επισημαίνει στην επιστολή του ο Δήμαρχος Χανίων.

Τα συγχαρητήρια του προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων, Γεώργιο Λυμπινάκη, για τη δίκαιη παραμονή του στη θέση του, εξέφρασε επίσης ο κ. Βάμβουκας, προσθέτοντας Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να ανταποκρίνεστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα δύσκολα καθήκοντά σας και ότι θα εξακολουθήσετε να συμβάλλετε στη συνεργασία με το Δήμο Χανίων, για την επίτευξη αποτελεσμάτων ωφέλιμων στην τοπική κοινωνία, την οποία όλοι υπηρετούμε”.

photo