Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

30/6/2016, Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 - Τάπα στη Βία & στον Ρατσισμό: Στις 1 & 2/7/2016 στα Χανιά

30.06.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 02:06

  

Καλωσορίζουμε και φέτος ως Δήμος Χανίων το τουρνουά 3Χ3 "Τάπα στη Βία και στον Ρατσισμό", που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου 2016 στην πόλη μας. Στην εποχή που η κοινωνία έχει τεράστια προβλήματα, πιστεύω τέτοιες διοργανώσεις που έχουν ερέθισμα όχι στη βία και το ρατσισμό, νομίζω ότι είναι μια ευχάριστη νότα. Εύχομαι να προσέλθουν νέοι μικροί και μεγάλοι με τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ για ένα διήμερο αθλητικό. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς του μπάσκετ, ΠΣΑΚ, ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ", ανέφερε ο αντιδήμαρχος Χανίων Νίκος Βλαζάκης.

“Με τα Χανιά είχαμε κλείσει από πέρυσι και εύχομαι να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια εδώ.Περιμένουμε τον κόσμο και πάλι στα γήπεδα που θα στηθούν στους δρόμους, για να παίξουμε και να περάσουμε όμορφα" δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ Μανώλης Παπαμακάριος.

"Καλωσορίζουμε ως Περιφερειακή Ενότητα Χανίων το τουρνουά 3Χ3 "Τάπα στη Βία και στον Ρατσισμό", που συνδιοργανώνουμε με τον Δήμο Χανίων, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (Ε.ΚΑ.Σ.Κ.), το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου στην πόλη μας. Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, το οποίο και στηρίζουμε, καθώς διοργανώνεται για δεύτερη φορά στα Χανιά, δίνοντας στους δημότες όλων των ηλικιών αλλά και στους επισκέπτες της πόλης μας την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μεγάλα αστέρια της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Αξίζει να αναφέρω ότι στην περσινή διοργάνωση είχαμε τον εντυπωσιακό αριθμό των 600 περίπου συμμετοχών. Καλούμε λοιπόν την αθλητική νεολαία, όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να έρθουν", υποστήριξε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαρακης.

"Εκ μέρους της εταιρείας cosmossport θέλουμε να καλωσορίσουμε την αθλητική αυτή διοργάνωση, η οποία γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια στην πόλη των Χανίων. Πέρυσι το τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τις συμμετοχές να φθάνουν τις 700, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος να συμμετάσχουν και να διακριθούν σε ένα από τα πιο επιτυχημένα αθλητικά διήμερα που έχουν λάβει μέρος στην πόλη. Εφέτος οι συμμετοχές θα περάσουν κάθε προσδοκία και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί έως τις 30 του μήνα, όποτε και κλείνουν οι συμμετοχές. Στόχος μας είναι αυτή η διοργάνωση να γίνει θεσμός. Πέρυσι αναφέραμε ότι η διοργάνωση αυτή, θέλουμε να γίνει θεσμός. Φέτος, κρίνοντας από τις συμμετοχές, θεωρούμε ότι ήδη έχει γίνει θεσμός. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε μικρούς και μεγάλους, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, παίρνοντας έμπνευση από τα πολύ γνωστά ονόματα του μπάσκετ. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να τονίσω πως είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Κρήτη, που δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε μεγάλα πράγματα για τον τόπο μας. Θέλουμε να προσφέρουμε εκδηλώσεις, θέλουμε να δια δώσουμε το αθλητικό ιδεώδες και να ανεβάσουμε τον αθλητισμό στη θέση που του αξίζει ", είπε ο εκπρόσωπος των cosmossport Μανούσος Μποτσολάκης.

"Είναι μεγάλη μας τιμή που για δεύτερη χρόνια μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση που συμβαίνει στην πόλη μας. Είναι πολύ σημαντικό που μέσω του αθλητισμού, μας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσουμε τη δράση και το έργο μας. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και όλο τον κόσμο για τη συμμετοχή του", δήλωσε η εκπρόσωπος του Κ.Η.Φ.Α.Μ.Ε.Α. Δήμητρα Μηνά.

Αύριο Παρασκευή 30 Ιουνίου θα γίνει ένα πολύ όμορφο event με την παρουσία των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών, στις 19:30 στο κατάστημα cosmossport (ΣΚΡΥΦΛΩΦ & ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ 2).

Οι αγώνες του τουρνουά θα γίνουν το Σάββατο 1 Ιουλίου (09:00 - 14:00 & 17:00 - 20:00) και την Κυριακή 2 Ιουλίου (10:00 - 14:00 & 17:00 - 20:00), μεταξύ του Εθνικού Σταδίου και του Δημοτικού Κήπου στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Όλοι οι συμμετέχοντες, παρακαλούνται να βρίσκονται το Σάββατο 08:45 πμ στον τόπο διεξαγωγής.

Οι αθλητές που θα δώσουν το παρών στο τουρνουά, είναι οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Γιάννης Καλαμπόκης, Μανώλης Παπαμακάριος, Μάριος Μπατής, Νίκος Βούλγαρης, Λίνος Χρυσικόπουλος και Μιχάλης Κακιούζης. Επίσης, στο τουρνουά θα βρεθεί και ο Χανιώτης προπονητής Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος θα μιλήσει στους συμμετέχοντες.

Να ενημερώσουμε, πως θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία του Δήμου Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης, όποτε, όποιος επιθυμεί, μπορεί να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη. Να υπενθυμίσουμε, ότι το τελευταίο τουρνουά, θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου στις Αχαρνές.

Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ, στη φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html).

Τέλος τονίζεται ότι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 η αναφερόμενη οδός (τμήμα της οδού Α. Παπανδρέου από την συμβολή της με την οδό Πλουμιδάκη και από τη οδό Κτιστάκη ) θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και την στάθμευση από τις 15.00 έως 17.00 για να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες για την προετοιμασία του αγώνα

Επίσης επισυνάπτεται η απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων που αναφέρει αναλυτικά της κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν γίνει για τις ημέρες των αγώνων. 

photo

photo