Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

11/12/2018, Ανακήρυξη Βασίλη Λέκκα σε Επίτιμο Δημότη Χανίων – Πλήθος κόσμου στο μουσικό αφιέρωμα στο Θέατρο “Μ. Θεοδωράκης”

11.12.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 01:12

Σε επίτιμο δημότη Χανίων ανακήρυξε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, τον μεγάλο Έλληνα ερμηνευτή, Βασίλη Λέκκα, τη Δευτέρα 10/12/2018, στο κατάμεστο Θέατρο “Μ. Θεοδωράκης”, κατά την έναρξη του διήμερου μουσικού αφιερώματος για 2 Πιάνα & 3 Φωνές, που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. και το Μουσικό Σύνολο Χανίων.

Έπειτα από την υπ΄ αριθμ. 816 ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου ανακηρύσσουμε σε επίτιμο δημότη Χανίων τον Βασίλη Λέκκα, ο οποίος έχει μεταφέρει παντού κατά τη διάρκεια της σημαντικής καλλιτεχνικής του πορείας την αγάπη του για τον τόπο μας. Ευχαριστούμε θερμά, Βασίλη, για την προσφορά σου στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας και του τόπου μας, εκπροσωπώντας τους μεγάλους μας συνθέτες και ποιητές” , επεσήμανε χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Χανίων, παραδίδοντας στον κ. Λέκκα την τιμητική πλακέτα του Δήμου, καθώς και εκδόσεις, που αντιπροσωπεύουν την ιστορία και τις ομορφιές του τόπου μας.

Παράλληλα, κατά την έναρξη του μουσικού αφιερώματος το Μουσικό Σύνολο Χανίων ανακήρυξε έπειτα από ομόφωνη Απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου σε επίτιμο μέλος του τον κορυφαίο σύγχρονο ενορχηστρωτή και συνθέτη, Τάσο Καρακατσάνη.

P1

P2

P3

P4