Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

27/04/2018, Σύσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων για τα αδέσποτα ζώα και την τουριστική περίοδο

27.04.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:04

Σήμερα Παρασκευή 27 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων ευρεία σύσκεψη έπειτα από αίτημα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και των σωματίων της στην οποία παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο Αντιδήμαρχος Χανίων κ. Μιχάλης Βλαχάκης, ο έφορος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων, κ. Κατάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βουρλάκης και ο γραμματέας της Ένωσης Τουριστικών Καταλημάτων κ Μαρκάκης και εκπρόσωποι των φιλοζωικών συλλόγων.

Το ερέθισμα για την σύγκληση της σύσκεψης ήταν οι χιλιάδες διαμαρτυρίες των τουριστών που επισκέπτονται τον νόμο μας για την κατάσταση την οποία αντικρίζουν και έγιναν προτάσεις για την άμβλυνση των συνεπειών αυτών

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η έκδοση ενός φυλλαδίου και μιας αφίσας εκ' μέρους όλων των ανωτέρω φορέων προκειμένου να διανέμονται μέσω των ξενοδοχείων στους χιλιάδες τουρίστες – επισκέπτες του νησιού μας και η συνεργασία με μεγάλους φιλοζωικούς Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς στα πλαίσια της προσπάθειας ενημέρωσης των τουριστών για τους Δήμους του νομού μας οι οποίοι έχουν προγράμματα κι άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις πάντα σε σχέση με τα αδέσποτα ζώα.

eikoa

Αρχεία

  1. img_0362