Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

15/6/2018, Κάλεσμα για συμμετοχή στον “Αγροτικό Αύγουστο 2018”

14.06.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:06

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων προγραμματίζουν να διοργανώσουν, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τον «Αγροτικό Αύγουστο 2018» από τις 24 έως τις 30 Αυγούστου στην Πλατεία 1866.


Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν (αυστηρά κρητικές επιχειρήσεις), θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 22 Ιουνίου και ώρες από 08.00 έως 15.00, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Χανίων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μαζί με την αίτηση τους να υποβάλλουν:

α) την έναρξη επιτηδεύματος από τη Δ.Ο.Υ., στην οποία θα αναφέρονται οι κωδικοί αριθμοί δραστηριότητας (ισχύει για όλους).
β) την άδεια ποτοποιού από το Τμήμα Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του Τελωνείου Χανίων (ισχύει για τους παραγωγούς ρακόμελου ή άλλων παραδοσιακών ηδύποτων).
γ) την άδεια μικρού αποσταγματοποιού από το Τμήμα Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του Τελωνείου Χανίων (ισχύει για τους παραγωγούς τσικουδιάς).
δ) την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας μικρής τυποποιητικής μονάδας μελιού από το τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (ισχύει για τους παραγωγούς μελιού).
ε) την άδεια συσκευασίας και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων από τη Διεύθυνση Βιομηχανίας (ισχύει για όποιους παραγωγούς απαιτείται).