Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

31/8/2018, “Αγροτικός Αύγουστος 2018”: Φινάλε στις εκδηλώσεις με μια βραδιά “γεμάτη” κρητική παράδοση

31.08.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 11:08

Τ. Βάμβουκας: “Η συμμετοχή στον φετινό ¨Αγροτικό Αύγουστο 2018” ξεπέρασε κάθε προσδοκία”

p1

 

Με την εξαιρετική συναυλία του γνωστού κρητικού τραγουδιστή και λυράρη Βασίλη Σκουλά και παρουσία πλήθους κόσμου που συνέρρευσε στην πλατεία 1866 στα Χανιά, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (30/8) το βράδυ, η έκθεση τυποποιημένων αγροτικών προϊόντων “Αγροτικός Αύγουστος 2018” που αποτέλεσε συνδιοργάνωση του Δήμου Χανίων, της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Κρήτης (ΕΒΕΧ).

 

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, μαζί με τον πρόεδρο του ΕΒΕΧ, κ. Αντώνη Ροκάκη επισκέφτηκαν “ένα προς ένα” όλα τα περίπτερα (40 στον αριθμό) που, στο πλαίσιο της έκθεσης, με τον ξεχωριστό τρόπο τους, προώθησαν τα τοπικά προϊόντα και έδωσαν την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια των έξι ημερών του “Αγροτικού Αυγούστου 2018”, στους χιλιάδες κόσμου που τα επισκέφτηκαν, να γνωρίσουν από κοντά πιστοποιημένα κρητικά προϊόντα.

 

p2

 

Ο Δήμαρχος Χανίων συνεχάρη τους ιδιοκτήτες των εταιριών που εκπροσωπούσαν το εκάστοτε περίπτερο για το γεγονός ότι πρόβαλλαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης, προσφέροντας και αναμνηστικό δώρο.

 

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας δήλωσε μεταξύ άλλων: “Η συμμετοχή στον φετινό ¨Αγροτικό Αύγουστο 2018” ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Βρήκαμε την ευκαιρία να προβάλλουμε τα εξαιρετικά συσκευασμένα προϊόντα μας, τα προϊόντα του τόπου μας και παράλληλα να διασκεδάσουμε με τις εκδηλώσεις που έγιναν όλες τις ημέρες. Η διοργάνωση θα συνεχίσει την αναβάθμισή της και στα επόμενα χρόνια”.

p3

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ, κ. Αντώνης Ροκάκης ανέφερε: Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Χανίων και τον Δήμαρχο κ. Τάσο Βάμβουκα για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, ώστε να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι εντυπώσεις είναι θετικές και στόχος μας είναι να υπάρξει περαιτέρω αναβάθμιση από την επόμενη χρόνια”.

 

Υπενθυμίζεται ότι και ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας κατά το χαιρετισμό του στα εγκαίνια του “Αγροτικού Αυγούστου 2018”, στις 24 Αυγούστου, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο μετακίνησης της διοργάνωσης σε άλλο πιο πρόσφορο χώρο στην πόλη των Χανίων, το οποίο θα εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες τόσο στους συμμετέχοντες, όσο και στους επισκέπτες.

p4

 

ΒΙΝΤΕΟ