Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

8/5/2018, Επίσκεψη Αντιδημάρχου Χανίων, Ελ. Αλιφιεράκη, σε προνοιακές δομές

08.05.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:05

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 8/5/2018, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, στις δομές του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών Χανίων (ΚΗΦΑΠ) “Η Μεγαλόχαρη” και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας & Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΚΗΦΑΑΜΕΑ) Χανίων, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ανάγκες και τα ζητήματα των εν λόγω δομών.

Ειδικότερα, κατά τη συνάντηση, που είχε η κα. Αλιφιεράκη με την υπεύθυνη λειτουργίας του Κ.Η.Φ.Α.Π. “Η Μεγαλόχαρη”, Ελένη Χουδαλάκη, διατυπώθηκε το αίτημα για αύξηση της ετήσιας επιχορήγησης, προκειμένου να γίνει προμήθεια νέου μεταφορικού μέσου για τα παιδιά, καθώς και εποπτικού υλικού.

Επίσης, παρουσιάστηκε στην αρμόδια Αντιδήμαρχο η αίθουσα ηρεμίας του Κέντρου, καθώς και η νέα παιδική χαρά, τα οποία κατασκευάστηκαν, έπειτα από χορηγία του Δήμου Χανίων κατά το προηγούμενο έτος.

Παράλληλα, κατά τη συνάντηση της κας. Αλιφιεράκη με την κοινωνική λειτουργό του ΚΗΦΑΑΜΕΑ, Δήμητρα Μηνάμου, ζητήθηκε η αύξηση της επιχορήγησης, που λαμβάνεται από τον Δήμο Χανίων, προκειμένου να αποπερατωθεί το νέο ιδιόκτητο κτήριο στην περιοχή των Κατσιφαριανών, ενώ τονίστηκε και η ανάγκη ενεργοποίησης εθελοντών για την πραγματοποίηση δράσεων στο Κέντρο.

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής τόνισε ότι ο Δήμος Χανίων θα συνεχίσει να στηρίζει τις προνοιακές δομές της πόλης μας στο δύσκολο έργο τους, συνεισφέροντας με κάθε γόνιμο τρόπο στις πολλαπλές τους ανάγκες.

p1

p2

p3