Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

31/7/2018, Βάμβουκας: “Ο κ. Σαρρής προχώρησε στην αναπαραγωγή μίζερων και ευφάνταστων σεναρίων για τον καθορισμό των χρήσεων του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου” – Ανακοίνωση-απάντηση του Δημάρχου Χανίων, στον επικεφαλής της παράταξης “Πρωτοβουλία Πολιτών-Πρώτα ο άνθρωπος”

31.07.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 10:07

Θα περιμέναμε από τον κ. Γιάννη Σαρρή να μείνει στην ουσία της μεγάλης επιτυχίας της πόλης και του Δήμου Χανίων, που είναι η συμφωνία για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου και τα απαραίτητα βήματα που κάνουμε για την υπογραφή της, με την απόφαση του Δ.Σ. για καθορισμό των χρήσεών του.

Αντίθετα, ο κ. Σαρρής προχώρησε στην αναπαραγωγή μίζερων και ευφάνταστων σεναρίων, περί δήθεν τσιμεντοποίησης και άγνωστων επιχειρηματικών συμφερόντων, χρησιμοποιώντας ψεύδη και ανακρίβειες.

Αναφέρεται επίσης σε διάλογο που δήθεν δεν έγινε, όταν είναι σε όλους γνωστό το αντίθετο.

Ο κ. Σαρρής επειδή δεν του άρεσε η απόφαση του Δ.Σ.καλεί σε συσκέψεις και σε “εγρήγορση”, με σκοπό φαίνεται να μη γίνει τίποτα και να συζητάμε για μερικές δεκαετίες ακόμα, τι θα το κάνουμε.

Θα επαναλάβουμε στον κύριο Σαρρή και σε όσους μόνιμα μεμψιμοιρούν, ότι δεν μπορούν να πείσουν κανένα, ότι “ο χώρος θα δεχτεί οικοδόμηση μεγάλης κλίμακας”, όταν από τα 53 στρέμματα, μόνο τα 8 στρέμματα μπορούν να δεχτούν κτιριακές υποδομές για τις ανάγκες των Χανιωτών, ενώ τα υπόλοιπα 45 θα παραμείνουν Ελεύθεροι χώροι – Αστικό Πράσινο.

Όλα τα άλλα είναι πολιτική φιλολογία για την προβολή τους, που μαρτυρούν ότι η προεκλογική περίοδος ήλθε νωρίτερα για κάποιους.

p1