Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

5/7/2018, Αντικατάσταση ασφαλτοτάπητα σε δρόμο της Αγίας Μαρίνας – Ξανθουδάκης: Έχουμε ένα ευρύτερο πλάνο ως Δημοτική Αρχή για αποκαταστάσεις ζημιών σε δρόμους που υπάρχουν φθορές (ΦΩΤΟΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

05.07.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:07

Εργασίες αποκατάστασης φθορών αντικατάστασης ασφαλτοτάπητα πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη (5/7), στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και πιο συγκεκριμένα, επί της οδού Καποδιστρίου.

p1

Οι συγκεκριμένες εργασίες από το Δήμο Χανίων, αποτελούν την αφετηρία αποκατάστασης των φθορών σε δρόμους, τόσο λόγω των καταστροφών που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τον περασμένο Οκτώβριο, όσο και γενικότερα, λόγω της παλαιότητας σημείων του οδικού δικτύου.

p2

Αυτοψία στις εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας έκαναν ο Αντιδήμαρχος, αρμόδιος Τεχνικών Έργων, Γιώργος Ξανθουδάκης, ο Αντιδήμαρχος, αρμόδιος για τη Δημοτική Ενότητα Νέας Κυδωνίας, Σταύρος Φιωτάκης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίας Μαρίνας, Ιωάννης Κατάκης.

Πρόκειται για μια εργολαβία 500.000 ευρώ που έχει ως στόχο την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τη Θεομηνία του περασμένου Οκτωβρίου. Από κει και πέρα υπάρχει ένα ευρύτερο πλάνο της Δημοτικής Αρχής, ώστε να αποκατασταθούν όσο γίνεται, περισσότερα προβληματικά σημεία ασφαλτοτάπητα σε όλο το Δήμο Χανίων. Ωστόσο, επειδή η Νέα Κυδωνία χτυπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή, τον περασμένο Οκτώβριο, έχουμε ρίξει εδώ το βάρος, τόνισε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ξανθουδάκης.

Να σημειωθεί τέλος, ότι υπάρχει μια εργολαβία που θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2018, για αποκαταστάσεις φθορών του ασφαλτοτάπητα, εντός της πόλης των Χανίων.

 

BINTEO