Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

23/4/2018, “Συντήρηση αθλητικών χώρων”: Υπογραφή σύμβασης από τον Δήμαρχο Χανίων, Τ. Βάμβουκα

23.04.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 02:04

Υπεγράφη σήμερα, Δευτέρα 23/4/2018, από τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, και τον ανάδοχο εργολάβο, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Γιάννη Μαράκη, η σύμβαση του έργου “Συντήρηση αθλητικών χώρων 2017”, προϋπολογισμού 74.000 €, που καλύπτεται από ιδίους πόρους του Δήμου.

Στο πλαίσιο του έργου θα εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης φθορών – προστασίας και συντήρησης των αθλητικών χώρων του Δήμου Χανίων. Ενδεικτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης - επισκευής αποδυτηρίων, κονιαμάτων, μονώσεων, υδραυλικών και ηλεκτρικών δικτύων, ανακατασκευών εξωτερικών γηπέδων καλαθοσφαίρισης, καθώς και επισκευές σε γήπεδα ποδοσφαίρου, περιφράξεις αθλητικών χώρων, κ.α.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, επισημαίνει ότι ο προγραμματισμός της δημοτικής αρχής, με έμφαση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας, υλοποιείται καθημερινά σε όλη την έκταση του Δήμου. “Επεμβαίνουμε όπου απαιτείται, επιδιώκοντας καθημερινά τη μέγιστη δυνατή ωφέλεια για τους συνδημότες μας. Από την προσπάθειά μας αυτή δεν λείπουν οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, όπου αθλούνται καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας και κυρίως η νέα γενιά”.

p1