Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

18/12/2018, Δήμος Χανίων: Ένα “μπασκετικό” γεγονός για την πόλη, η εκδήλωση τιμής στον Χανιώτη Ανδρέα Γλυνιαδάκη. Γέμισε το κλειστό Κλαδισού από κόσμο και ενισχύθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο

18.12.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 09:12

Μια ήμερα γεμάτη μπάσκετ, παιδικά χαμόγελα και χριστουγεννιάτικη διάθεση ήταν η Δευτέρα (17/12).

Ο Δήμος Χανίων τίμησε στο γεμάτο από κόσμο και “παιδικές” φωνές κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού, τον σπουδαίο Χανιώτη διεθνή καλαθοσφαιριστή Ανδρέα Γλυνιαδάκη σε μια εκδήλωση τιμής αλλά ταυτόχρονα, φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ο Δήμος Χανίων όφειλε να βραβεύσει τον σπουδαίο Χανιώτη αθλητή Ανδρέα Γλυνιαδάκη και το έκανε πράξη σε μια εκδήλωση που μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, πέραν των σχετικών βραβεύσεων και πλούσιο μπασκετικό θέαμα αφού ο αγώνας της “ομάδας φίλων Γλυνιαδάκη” με τη μεικτή ομάδα Χανίων προσέφερε πολλές συγκινήσεις.

Αμέσως μετά την απονομή τιμητικής πλακέτας στον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας κατά την ομιλία του ανέφερε: “Τιμάμε έναν σπουδαίο αθλητή που διαφήμισε τα Χανιά σε όλο τον κόσμο, τόσο με την αγωνιστική παρουσία του, όσο και με τον εξαιρετικό χαρακτήρα. Χαίρομαι που στο γήπεδο υπάρχει πολύς κόσμος και κυρίως, παιδιά που μπορούν να παραδειγματιστούν από τον σπουδαίο αυτό αθλητή”.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χανίων για την τιμή που του έγινε, να τον τιμήσει δηλαδή ο Δήμος για την συνολική πορεία του στο μπάσκετ, στον αθλητισμό και στην κοινωνία συνολικά.

Ακολούθως, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σταύρος Φιωτάκης βράβευσε τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και νυν προπονητή Ακαδημιών του Παναθηναϊκού Γιώργο Καλαϊτζή για την ευρύτερη προσφορά του στο άθλημα. Ο Γιώργος Καλαϊτζής, κατόπιν πρόσκλησης του Δήμου Χανίων, βρέθηκε στα Χανιά για να τιμήσει με την παρουσία του τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Να τονιστεί ότι μεγάλος αριθμός κόσμου και μαθητών γέμισε το κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού και έφερε τρόφιμα, μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων, δείχνοντας ανθρώπινο πρόσωπό και νοοτροπία αλληλεγγύης, αυτές τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται.

Αξίζει τέλος να επισημανθεί ότι η εκδήλωση ξεκίνησε με επίδειξη του αθλήματος Baskin (κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιδημάρχου Παιδείας Αντώνη Βαρδάκη). Στο ημίχρονο δε του αγώνα πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί τριπόντων στους οποίους συμμετείχαν μαθητές σχολείων και όλοι συμμετέχοντες κέρδισαν από μία μπάλα του μπάσκετ.

p1

p2

p3

p4

p5

p5