Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

15/6/2018, Με συνδιοργανωτή τον Δήμο Χανίων: Διεθνές τουρνουά “Μπιτς Χάντμπολ” (Beach Handball) στην παραλία των Αγίων Αποστόλων (15-17 Ιουνίου)

15.06.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 01:06

Με συνδιοργανωτή τον Δήμο Χανίων, ο Σύλλογος Ωρίωνας Χανίων και η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Χανίων πραγματοποιούν από τις 15-17 Ιουνίου το Διεθνές τουρνουά “Μπιτς Χάντμπολ” (Beach Handball).


Oι αγώνες αυτοί, στους οποίους θα συμμετάσχουν 10 ομάδες ανδρών και 6 γυναικών, θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Α.Ο.Ρακέτας “Άγιοι Απόστολοι”.

 

Λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση δόθηκαν σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε την Παρασκευή (15/6) το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων.

p1

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος σε θέματα αθλητισμού Σταύρος Φιωτάκης χαιρέτισε την αθλητική αυτή διοργάνωση και τόνισε ότι, “ο Δήμος Χανίων είναι αρωγός σε πρωτοβουλίες που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες. Πόσο μάλλον το χάντμπολ που είναι ιδιαίτερα αγαπητό και στην πόλη μας”.

 

Ο πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου Α.Σ.Χ. Ωρίωνα, Ευτύχης Χλωράκης ανέφερε: “Το γεγονός ότι έχουμε συμμετοχές από το εξωτερικό μας έδωσε τη δυνατότητα να εντάξουμε τη διοργάνωση και στο ευρωπαϊκό σιρκουί και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα”.

 

Τέλος, εκ μέρους της Ο.Χ.Ε. μίλησε ο Ιωάννης Βήτας, εκπρόσωπος Beach Handball της Ο.Χ.Ε. που δήλωσε ανάμεσα στα άλλα ότι, Κάνουμε επανεκκίνηση του αθλήματος στα Χανιά, μετά από 10 χρόνια. Χαίρομαι για αυτό. Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές που συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια”.

 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν και αναπτυξιακοί αγώνες beach handball.